Laat een website maken en richt het zelf in

Een website bouwen voor jezelf of het bedrijf, dat gebeurt niet elke dag.

Er zijn talloze aanbieders die een “website willen maken” voor u. De prijzen die ze vragen lopen uiteen van “gratis” doe-het-zelf-websites tot extreem hoge bedragen waar vaak ingewikkeld technisch onderhoud bij wordt geleverd.

Het is prettig om samen te werken met een partij die ervaring en kennis heeft. Vraag vrijblijvend een offerte aan  of als u specifieke vragen heeft.

Flexibiliteit staat voorop in het partnerschap.

We hanteren drie tarief groepen voor de start productie van een website. Als u het zelf niet wil of kan beheren doen we dat ook. Van particulier tot uitgebreide website voor bedrijven. Websites worden standaard gemaakt in WordPress. 

Design, functionaliteit en gebruiksgemak worden met u goed doorgesproken voordat we aan de slag gaan. 

Beheer van eigen website

Je bent zelf de baas op je eigen website. Daarom worden alle websites gemaakt met het systeem WordPress. U kunt zelf tekst en media beheren. Technisch beheer kan natuurlijk altijd worden besproken.

Ontwerp en functie

Van eenvoudig tot ingewikkeld. Een website is als een jas die moet passen bij uw persoonlijkheid en bedrijf. Een website is het platform voor de boodschap die mooi en functioneel wordt aangeboden.

Teksten en indeling

Er zijn natuurlijk mensen en bedrijven die moeite hebben met het schrijven van tekst en een goede structuur. We kunnen altijd helpen met advies en ook daadwerkelijk het roer overnemen als u dat wilt.

Vindbaarheid en snelheid

Een website moet eerst  gevonden worden om te kunnen zien. Vindbaarheid via SEO en de juiste hosting zorgt voor een betere en sneller ranking. Advies naar budget.

Responsive ontwerp

Vanwege het sterk toenemend gebruik van smartphones moet uw website er ook goed uitzien in klein formaat. We regelen dat gelijk wel zo makkelijk.

Meten is weten

Als u wilt weten wie en wanneer uw website bezoekt dan is het plaatsen van analytics mogelijk. Evenals ander gereedschap wat uw website controleert.

Scroll naar top